Het team

Ons team bestaat uit 5 vrijwilligers en we willen iedereen even kort introduceren.

Tonny Jacob – voorzitter

In 1999 heb ik me aangesloten bij de groep, voor de eerste keer mee geweest naar Nicaragua in 2000. Tijdens deze reis is besloten om vrouwen te gaan ondersteunen via het microkredieten project. Na afloop gekozen door de groep om voorzitter te worden en is de stichting opgericht.

 

Gertie Schroen – penningmeester

In 1998 voor de eerste keer de vrouwen in Nicaragua ontmoet, onbeschrijfelijk wat dat met je doet. Bij terugkomst in Nederland vrouwen opgeroepen en warm gemaakt om samen iets voor deze vrouwen te betekenen. Voor elkaar iets betekenen dat doet goed.

 

PvL4Patricia van Langeveld – secretaris

Ik wilde graag vrijwilligerswerk doen en ben door Tonny enthousiast geraakt over Nicaragua. Geweldig om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het leven van de vrouwen die betrokken zijn bij onze projecten. Sinds 2015 secretaris voor de stichting.

 

 

Rosy Beltgens – lid

Vanaf het begin lid van de groep. Van beroep agrarische onderneemster, van hieruit wil ik mijn kennis en ervaring uitdragen naar de agrarische vrouwen in Nicaragua. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen.

 

heleenHeleen Wijers – lid

Mijn achtergrond is een zuivelboerderij en vanuit die functie heb ik meerdere keren namens SWLN workshops gegeven in Nicaragua over melkwinning en melkverwerking.